Üzleti tippek

Új generációs mikrofonok a Philips-től

A Royal Philips Electronics idén ősszel dobta piacra SpeechMike diktálási eszközeinek legújabb generációját, melyet annak érdekében fejlesztettek tovább, hogy könnyebb használatot, ergonomikusabb formát és egyedülálló funkcionalit

A Philips népszerű termékének (SpeechMike) koncepcióját – melyet a mikrofon, a hangszórók és a diktálás- ellenőrző valamint a PC-navigációs funkciók egyesítése jellemez – legújabb változatában olyan eszközök erősítik tovább, mint az optikai egér és a görgetőgomb.

A SpeechMike termékek az első olyan beviteli diktálási eszközök, melyeknél a görgetőgomb segítségével történik a navigáció és a hangerőszabályozás is. Lehetővé teszik, hogy a felhasználók nyomtatványok és dokumentumok között mozogjanak egykezes használat segítségével. Az egyedülálló optikai egér páratlan navigációs pontosságot eredményez, és nem igényel speciális tisztítást. Tisztán látható LEDek jelzik a felvételt, a beszúrást és a felülírás funkciót, egyszerűvé téve a használatot.

A SpeechMike két verzióban létezik: a Classic változat, a már ismerős 4-állású kapcsolóval, illetve a SpeechMike Pro változat nyomógombokkal. Mindkét verzió ergonomikus formatervezésű, a felhasználó kényelmét szolgálja. Mindegyik SpeechMike könnyen működtethető; nagyobb gombokkal rendelkezik, nagyobb érzékenységű, hogy anélkül lehessen használni a diktálási eszközöket, hogy a képernyőről levennénk a szemünket. A gombok a pehelysúlyú készülékeken úgy helyezkednek el, hogy kisebb kezekkel rendelkező vagy balkezes felhasználók hosszabb diktálási idő esetén is kényelmesen használhassák. Minden gomb programozható, beleértve a négyállású kapcsolót is a SpeechMike Classic készüléken. Integrátorok számára 4 programozható funkciógombbal készülő verziók találhatók a termékskálában, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy további alkalmazásokat tetszés szerint irányíthassanak.

Mindegyik mikrofon széles frekvencia- és érzékenységi skálával rendelkezik. A visszajátszási hangerő közvetlenül szabályozható a SpeechMike-on, a kiváló hangminőség pedig lehetővé teszi a kristálytiszta visszajátszást, melynek segítségével időt lehet megtakarítani a visszajátszás során.

A Philips digitális diktálási eszközeit már több magyarországi bíróságon és egészségügyi intézményben használják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik