Üzleti tippek

A héten kerül sor az EpicorŽ 13. éves globális felhasználói konferenciájára

A Perspectives 2005 „Innovációra és hatékonyságra"
ösztönzi felhasználóit, partnereit és az iparág szakértőit

A középvállalati piac számára fejlesztett vállalati szoftvermegoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC) október 16-19.-én tartja éves felhasználói konferenciáját Las Vegasban, a Caesar’s Palace-ben. Az Epicor felhasználói és partnerei a világ minden tájáról regisztrálták magukat, hogy részt vehessenek a „Perspectives 2005″ elnevezésű konferencián, ahol tucatnyi információban gazdag eseményt, előadást, gyakorlati foglalkozást és esettanulmány bemutatót tartanak az Epicor minden egyes termékcsaládjáról (Enterprise, Manufacturing és iScala).
Az idei év témája az „Innováció és hatékonyság”, amely napjaink két kulcsfontosságú kérdésére reflektál globális szinten. A középpiaci vállalatoknak folyamatosan meg kell újulniuk versenyképességük megőrzése érdekében, s azért, hogy képesek legyenek lépést tartani a valós idejű vállalati környezet kialakulásának köszönhető felgyorsult gazdasággal. Az idei rendezvényen az Epicor termékbemutatón és gyakorlati foglalkozásokon keresztül ismerteti a résztvevőkkel, miként támogatják az Epicor megoldásai az innovációt és miként tehetik a felhasználók hatékonyabbá üzletvitelüket az Epicor segítségével. A konferencia kapcsolatépítési lehetőségként is szolgál az Epicor felhasználói, partnerei, a vállalatvezetők és termékszakértők számára, akik a világ minden pontjáról érkeznek.
A Perspectives 2005-ön mutatkozik be a Megoldások csarnoka (Hall of Solutions), ahol a résztvevők egy gyakorlati fórum keretein belül találkozhatnak a termékszakértőkkel, és kaphatnak elsőként betekintést az Epicor megoldásai által használt legfrissebb technológiákba. A Partnerpavilon (Partner Pavilion) a megoldások teljes választékát és az Epicor megoldásokba integrált technológiákat mutatja be.

A Perspectives 2005 támogató szervezetei: Altec Inc. (www.altec-inc.com), Epicor Users Group (www.epicorusers.com), FRx Software Corporation (www.frxsoftware.com), IBM (www.IBM.com), Microsoft Corporation (www.microsoft.com), PROCAD (www.procad.com), Progress Software Corporation (www.progress.com) és a Star Accounting Solutions (www.staraccountingsolutions.com).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik