Üzleti tippek

A MCAFEE ANTI-SPYWARE ENTERPRISE KIVÍVTA A WEST COAST LABS CHECKMARK KÉMSZOFTVER TANÚSÍTVÁNYÁT

A Checkmark Tanúsítvány által elismerik a McAfee Anti-Spyware Enterprise megoldását

A McAfee Anti-Spyware Enterprise alkalmazása elnyerte a West Coast Labs Checkmark tanúsítványát kémszoftver ellenes védelem kategóriában. A McAfee alkalmazása a minták 100%-át észlelte a tesztelés során, és így megfelelt a West Coast Labs általi szigorú teszt követelményeinek.

A McAfee Anti-Spyware Enterprise pásztáz és blokkol, hogy azonosítsa, megakadályozza, vagy biztonságosan eltávolítsa a nem kívánt programokat (PUP-ok), mint például a kémszoftvereket, adware-eket, key-loggereket, cookie-kat, remote-control programokat, beleértve a Windows rendszerleíró adatbázisát is, és minden más területeket, ahol a nem kívánt programok töredékeket hagyhatnak hátra. A Checkmark Kémsoftware Tanúsítvány megerősíti a végső felhasználót afelől, hogy a McAfee Anti-Spyware Enterprise megfelel a szabványoknak, és hatékonyan blokkolja a kémszoftvereket.

A Checkmark Kémsoftware Tanúsítvány a legfrissebb díj, amelyet a McAfee-nek ítéltek. A tanúsítványok teljes listájához kérjük látogassa meg a következő oldalt:
http://www.mcafeesecurity.com/us/products/cert_test/mcafeecert.asp

A Checkmark jelentés teljes szövege elérhető az alábbi címen:
http://westcoastlabs.org/cm-av-products.asp?Comp_ID=17&Cat:ID=8

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik