Üzleti tippek

Legyőzhetetlenek a magyar műsorok

A múlt héten taroltak a hazai gyártású műsorok, a nézettségi listán csak az ötödik helyre tudott felkapaszkodni a legnépszerűbb külföldi produkció.

Heti tévés lista

1. Barátok közt
2. Legyen ön is milliomos!
3. Irigy hónaljmirigy-show
4. Napló
5. Lost – eltűntek
6. Fókusz
7. Jackie Chan: A szépfiú

Egy hete még a negyedik helyen volt a Visszatérés a kék lagúnába, ezen a héten már csak az ötödik helyen végzett a Lost – Eltűntek című amerikai sorozat szeptember 30-i adása.

Kétmillió nézőt csak az RTL Klub tudott ezen a héten felmutatni, a legnépszerűbb a Barátok Közt volt 2,16 millióval, illetve Vágó István vetélkedője, a Legyen Ön is milliomos!, mely 2,07 millió nézőt vonzott. Ez az eredmény megegyezik a múlt heti eredményekkel, így a csúcson nem történt nagy változás.

A Vásott kölykök című „kikészítő show” a lista utolsó, harmincadik helyén debütált alig egymillió fölötti nézőszámmal.

A Magyar Televízió viszont egyáltalán nem került be a heti toplistába, múlt heti Önök kérték című műsoruk ugyan egymillió nézőt vonzott, alig ezer fővel többet, mint a múlt heti utolsó.
Főműsoridőn kívül csak Walker, a texasi kopó tudott labdába rúgni, a sorozat október 2-én sugárzott epizódja 1,271 millió nézőt érdekelt. Ezzel viszont az épp tévézők 46 százalékát kötötte le, ami abszolút rekordnak számított a héten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik