Üzleti tippek

Portfolióbővítés az Atigrisnél

admin
admin

2005. 10. 04. 00:00

Két kiváló magyar termék terjesztésével bővítette portfolióját az Atigris Informatika Rt.

A telefónia felé való nyitással ügyfeleinknek még komplexebb szolgáltatásokat tudunk nyújtani, miközben újak megnyerésében is bízunk. A felfutási idő után százmillió forintos nagyságrendű forgalomnövekedést prognosztizálunk -mondta el Papp Tibor vezérigazgató.

A TollStar NG hagyományos és IP alapú telefon alközpontok és gateway-ek tarifikációját végző rendszer. A TollStar NG képes több telephelyen levő alközpontok és gateway-ek együttes díjszámlálására, tetszőleges szolgáltatói tarifarendszerrel használható, és lehetőséget biztosít különböző gyártók, különféle alközpontjaiból álló vegyes rendszer egységes tarifikálására. Gyártó: Montel Távközléstechnikai és Műszaki Szolgáltató Kft.

A CARIN (Call Recording for Intra/Internet) IP alapú telefon alközponti környezetben alkalmazható beszélgetés-rögzítő rendszer, amely támogatja a több telephelyes konfigurációkat is. Gyártó: TC&C Távközlés- és Számítástechnkiai Szolgáltató Kft.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában – egy image megújító kampány keretében – a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.