Üzleti tippek

Versenyképességi audit kkv-knak

Az Üzlet és Siker projekt ismét meghirdeti Minősített Vállalkozása pályázatát, mely idén a gazdasági adatok mellett a vállalat innovációs készségét és versenyképességét is figyelembe vevő, új és egyedülálló szolgáltatással egészült ki. Olvassa el a pályázati kiírást és a mellékelt kérdőív segítségével vegyen részt az Ön cége is!

Az Ü&S partnerei idén egyedi fejlesztéstben egy versenyképességi gyorsauditot finanszíroztak meg, melynek segítségével:

• Számszerűsítve mérhetők a vállalkozás tartós versenyképességét biztosító, illetve gátló szervezeti tényezők.
• Azonosíthatók a szervezeti működés erős és gyenge pontjai.
• Kijelölhetők a szervezeten belüli legfontosabb fejlesztési területek.
• Meghatározhatók a további fejlődés lehetséges irányai más, a pályázatban résztvevő szervezetek teljesítményével való összehasonlítás alapján.

Most ezt az értékes gyorsauditot minden, a pályázatban részt vevő cég megkapja! A pályázatok leadási határideje 2005. szeptember 15- 2005. október 14.


Ebben az évben összesen 28 vállalkozás kapja meg az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása 2005 címet. A fődíjas mellett, kategóriánként két vállalkozást minősítünk, és egy különdíjat adunk át.


Versenyképességi audit kkv-knak 1


Amiért megéri pályázni:A piaci áron 1 millió forintot érő versenyképességi audit számszerűsített visszacsatolást ad a vállalat versenyképességére, innovativitására vonatkozóan, változtatási javaslatokat fogalmaz meg.

Az EFQM (European Foundation for Quality Management) és a brüsszeli köz-pontú CDP (Corporate Development Process) modell alapján felépített Üzlet és Siker Minősítésített Vállalkozása 2005 pályázat díjazottja lehet.

Elismerést szerezhet vállalata számára anélkül, hogy a nagyok közé tartozna, vagy kiemelten nyereséges ágazatban szerepelne.

Pályázatát objektív kritériumok alapján bíráljuk el, tekintettel a cég méretére és tevékenységi körére.

Kommunikációs előnyt szerezhet, amelynek során bemutatjuk magazinunkban: elmondhatja sikereit, eredményeit, stratégiáját.

Szektora és méretkategóriája legjobbjaként elnyerheti a különdíjak egyikét.
 

Felejthetetlen estét szerezhet legjobb munkatársainak az Üzlet és Siker díj-átadó gálán.

Kiemelkedhet versenytársai közül: az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása címet és az ezzel járó oklevelet feltüntetheti hivatalos levelezésében, partneri kapcsolataiban


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik