Üzleti tippek

Indul a franchise-expo

Másodszor rendezik meg Budapesten a Nemzetközi' "Buybrand Showt" szeptember 28-30. között. A franchise hálózatok tevékenységéről, működéséről szóló rendezvényen nemzetközi és hazai márkák mutatkoznak be, akik partnereket is keresnek piaci stratégiáik megvalósításához.

A Budapesti Corvinus Egyetemen tartott kiállítás a szervező Dakexpo Kft szerint olyan környezetet kíván teremteni a franchise-modellekben érdekelt vállalkozások számára, amelyben közvetlenül is lehetőség nyílik új üzleti partnerek megnyerésére, franchise-stratégiák megvalósítására vagy fejlesztésére.

A látogatók egy helyen ismerhetik meg a teljes magyar kiskereskedelmi hálózatot, és ismerkedhetnek meg a legnevesebb európai és észak-amerikai cégekkel, amelyek magyarországi franchise lehetőségeket keresnek – derül ki a szervező cég közleményéből.

A látogatók ingyenesen vehetnek részt a franchise-üzletek technikáját, jogi és pénzügyi hátterét megvilágító előadásokon és szimpóziumokon, illetve lehetőséget kapnak a tapasztalatcserére a franchise-üzletben már érdekelt üzletemberek között.

A tavaly októberben megrendezett kiállítás 50 kiállító és 3000 látogató részvételével zajlott le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik