Üzleti tippek

Ha kedd, akkor RTL

A múlt hét kedd és e hét hétfő közötti időszakban három műsor vonzott több mint kétmillió nézőt a televíziók elé: a keddi Barátok közt, a hétfői Legyen ön is milliomos és a szintén hétfői Győzike - derül ki az AGB legfrissebb felméréséből.

Hetes tévés lista

1. Barátok közt
2. Legyen ön is milliomos!
3. Győzike
4. Visszatérés a kék lagúnába
5. Fókusz
6. Lost – Eltűntek
7. Hírado


Az RTL Klub erősödését mutatja, hogy a dobogós helyeket követő további öt helyen is e kereskedelmi tévé műsora található. Több mint 1,6 millióan voltak kíváncsiak a keddi, Visszatérés a kék lagúnába című amerikai filmre, a szintén keddi Fókuszra, a pénteki Lost-Eltűntek című amerikai sorozatra és a keddi Híradóra. Éppen kimaradt ebből az illusztris társaságból – a maga 1,56 milliós nézőszámával – a csütörtöki Fábry show.

A TV2 legnézettebb műsorai – a vasárnapi közéleti magazin, a Napló és a szombati Csao Darwin című show – mindössze a 9. és 10. helyen vannak a listán.

A legnézettebb harminc műsor utolsó helyén szerénykedik a közszolgálat egyetlen produkciója, az MTV Önök kérték kívánságműsora, a maga egymilliós nézőszámával.

Az adatokból úgy tűnik, amellett, hogy a hét nyertese volt az RTL Klub, kedden „mindent vitt”. A fél hatkor kezdődő Mónika showtól (1,27 millió néző) kezdődően Magyarország lakosságának minimum egyhetede ezt a csatornát nézte késő estig. Ezen a napon csak a Jóban rosszban (TV2), a Napló (TV2) és az Önök kérték (MTV1) hódított el nagyobb közönséget a csatornától.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik