Üzleti tippek

Microsoft partnereket képez a NetAcademia

A Microsoft Magyarország a NetAcademia Oktatóközpontot kérte fel saját partneri hálózatának oktatására. A mai napon, Budapesten induló, majd több vidéki nagyvárost érintő tanfolyamsorozat keretében a NetAcademia feladata a Microso

A Small Business Server 2003 (SBS 2003) a Microsoft kisvállalatokra szabott informatikai megoldása, ami tartalmazza mindazokat a funkciókat, illetve szolgáltatásokat, melyekre e cégeknek a gyorsabb, olcsóbb és hatékonyabb működés érdekében szüksége lehet. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Microsoft hazai képviselete bennünket kért fel partnereinek oktatására.” – emelte ki Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy az SBS 2003 konkrét bevezetésében és használatában is eligazítást nyújtó roadshow első állomása a Microsoft évente megrendezésre kerülő budapesti partnerkonferenciája, a Fókuszpont lesz, majd ezt követően 9 vidéki nagyvárosba látogatnak el az Oktatóközpont szakemberei.

Az oktatás alapját az a nagysikerű, kategóriájában immáron bestsellernek számító, online leckékkel is fűszerezett kötet képezi, amelyet a NetAcademia Oktatóközpont 2005. májusában mutatatott be a szakmai közönségnek. „Az immár 5000-es példányszámot ostromló SBS 2003 című könyvet vettük alapul, és ezt gyúrtuk olyan tanfolyammá, amely a kis és közepes méretű vállalkozások rendszergazdáinak a mindennapos munka során felmerülő összes kérdésre választ ad.” – mondta Fóti Marcell.
A mostani képzéssorozat csak az első lépcsője annak a hosszú távú együttműködésnek, amelynek célja a Microsoft Small Business Server 2003 népszerűsítése a hazai kis- és középvállalatok között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik