Üzleti tippek

A McAfee nyerte el a 2005-ös Frost & Sullivan Technology Leadership díjat

A IntruShield Network behatolás-megelőző rendszer és az Entercept Host behatolás-megelőző rendszer két egymást követő évben kapott elismerést vezető technikai pozíciójáért

A McAfee IntruShield hálózati behatólás-megelőző alkalmazás és a McAfee Entercept host-oldali behatolás-megelőző rendszer 2005-ben ismét elnyerték a Frost & Sullivan Vezető Technológia díjat. Az előkelő Frost&Sullivan díjat minden évben annak a vállalatnak adják, amely iparágában úttörőnek számító, innovatív és élenjáró technológiákat mutat be. A Vezető Technológia díj címzettjeinek vezető szerepüket azzal kell bizonyítaniuk, hogy a technológiai életciklus minden szakaszában kitűnnek, ezáltal biztosítva a fejlesztések és innovációk folyamatos áramlását.

Ez már a második év, amikor a McAfee IPS megoldásai kapták a Frost&Sullivan Vezető Technológia díjat. A McAfee-ra azután esett a választás, hogy a Frost&Sullivan elemző csapata végigvizsgálta az IDS/IPS iparág összes technológiáját és folyamatban lévő kutatási-fejlesztési projektjét. A folyamat részét képezték az érdekeltekkel készített interjúk, valamint kiterjedt másodlagos és technológiai kutatások is, amelyeket azután a valós ügyfélfelméréseken alapuló kereslettel vetettek össze. Az összes résztvevő közül a McAfee nyerte el az első helyezését az iparágban.

A McAfee AVERT elemzések és magtechnológiák biztosításával védi ügyfeleit, amelyeket a McAfee AVERT kutatói és a McAfee AVERT AutoImmune technológia közös erőfeszítésével fejlesztettek ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik