Üzleti tippek

Kéthetente első kézből

Közel egy évtizedes múltra tekint vissza a MédiaFigyelő. Előbb a „hősi idők" szamizdatjait idéző puritán megjelenésű hírlevélként, majd 2001-től kétheti szaklapként igyekezett a média- és marketing-szakemberek információigényét kielégíteni. Tíz év persze hosszú idő, ezalatt a magyar piac is alapvetően megváltozott. Ma már nyilvánvaló: a média és a marketing iránt érdeklődő olvasóközönségnek csak egy új, minden erejével a szakma igényeit kielégítő lappal tudunk megfelelni.

Ezért döntöttünk úgy, hogy mostantól megújított tartalommal, új néven, új layouttal jelentkezünk. Amikor elkezdtük tervezni a Marketing&Média megújulását, én személyesen két dolgot szerettem volna mindenképp elérni. Egyrészt azt, hogy olyan szerkesztőséget állítsunk fel, amely munkájával, cikkeivel hozzá tudja segíteni olvasóinkat ahhoz, hogy tisztán láthassák az iparág hazai történéseit, és így cégük és személyes karrierjük egyaránt sikeres legyen. Ennek megfelelően a megújult lapban friss kutatási adatok, karrierhírek és az új branding rovat szolgálják a naprakészséget.

Másrészt azt, hogy az új lap bemutassa, ami a marketing- és médiaipar nemzetközi központjaiban történik. Így a Marketing&Média közönsége magyarul olvashatja majd, hogy mi történik Londontól New Yorkig.

Bízom benne, hogy a megújult Marketing&Média lesz a magyar marketingkommunikáció első számú szaklapja.

Nyomárkay Kázmér
főszerkesztő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik