Üzleti tippek

KreatívART – Kommunikációs megbízás

Új, alapítványi megbízást kapott a KreatívART a Hetedhét Ifjúsági Irodától.

A Hetedhét Ifjúsági Irodát a Fiatalok a Vidékért Egyesület működteti, amely szervezet tájékoztatást és gyakorlati segítséget nyújt az EVS európai önkéntes szolgálattal kapcsolatban.

Az EVS az Európai Bizottság Ifjúság 2000-2006 Programjának 2. alprogramja, amit azért hoztak létre, hogy az Európában élő fiataloknak lehetőséget adjon tudásuk, készségeik, nyelvtudásuk fejlesztéséhez, társadalmi mobilitásuk elősegítéséhez. Az EVS támogatja a fiatalokat azáltal, hogy elősegíti az európai országokban működő intézmények, civil szervezetek mindennapos munkájába való bekapcsolódást, így a fiatalok új tapasztalatokat szerezhetnek.

A feladat az volt, hogy az adott célcsoport, a 18-25 év közötti fiatalok teljes körű tájékoztatást kapjanak a programról, ennek eszközeként készült egy A3-as plakát, ami az iskolákban és egyéb fiatalok által látogatott intézményekben került kihelyezésre, ezenkívül készült egy brossura, amely részletesen tájékoztat a programban való részvétel lépéseiről. A feladat része volt még egy 24 oldalas kiadvány elkészítése, amely részletesen tájékoztat a programról. A feladathoz tartozott a teljes körű arculat és logo tervezés – adta hírül a KreatívART közleménye..

Az alapítvány nem írt ki pályázatot, hanem az eddigi referenciák alapján kérte fel a KreatívART-ot a feladatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik