Üzleti tippek

Megalakult a Széchenyi Kártya Klub

Az Első Magyar Vállalkozói Kártya Rt. (EMVK Rt.) szervezésében útjára indították csütörtökön a Széchenyi Kártya Klubot, amely kedvezményes kereskedelmi ajánlatokat nyújt a mikro-, kis- és középvállalkozóknak.

Az EMVK MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a klubhoz stratégiai partnerként elsőként a Széchenyi Kártya működtetéséért felelős KA-VOSZ Rt. csatlakozott, ezzel a Széchenyi Kártyával rendelkező vállalkozás automatikusan a klub tagjává válhat.

Farkas Magdolna, az Első Magyar Vállalkozói Kártya Klub kereskedelmi vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a Széchenyi Kártya tulajdonosok hamarosan megkapják azonosítójukat és jelszavukat, amelyek segítségével élni tudnak a klub adta előnyökkel, lehetőségekkel. A kereskedelmi ajánlatokról a Széchenyi Kártya forgalmazásával foglalkozó KA-VOSZ, valamint társpartnerei, a VOSZ és a kamarai irodák adnak teljes körűen tájékoztatást a vállalkozásoknak. Jelenleg hét vállalat ajánlata szerepel a Széchenyi Kártya Klub kínálatában, a szervezők szerint a lehetőségek folyamatosan bővülni fognak.

A T-Mobile olyan kommunikációs csomagot ajánl, mely a társas vállalkozások mellett már az egyéni vállalkozók számára is jelentős kedvezményt kínál. A Shell az euroShell kártya használatával jelentős üzemanyag kedvezménnyel és halasztott fizetési konstrukcióval támogatja a klubtagokat. A Microsoft – összefogva a Hewlett-Packarddal és a T-Online-nal – komplett számítástechnikai infrastruktúrát kínál.
Az Árindex Kft., amely hatodik éve foglalkozik hazai és európai uniós pályázati lehetőségek feltérképezésével, pályázatírással és projektmenedzsmenttel, ajánlatával kiemelt figyelmet fordít a kkv-szektorra. A klubtagok a klub honlapján ingyenesen igénybe vehetik a cég pályázati monitorát.

A Netrix Kft. teljes körű, egyedi igényekre szabott honlap készítéssel támogatja a vállalkozókat kedvezményes ajánlatain keresztül. A Magyar Rádió mindhárom csatornáján kedvezménnyel tehetik közzé a Széchenyi Kártya tulajdonosok hirdetéseiket és egyéb fizetett közleményüket. A Suzuki Hollós gépjárműforgalmazó egyedi kedvezményeket biztosít a klub tagjainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik