Üzleti tippek

Ingyenes online regisztráció turisztikai vállalkozásoknak

A Magyar Turizmus Rt. tájékoztatja a turisztikai szolgáltatókat, hogy ezentúl egyszerűen, az interneten keresztül is regisztráltathatják vállalkozásukat a nemzeti turisztikai adatbázisba.

Az MT Rt. több mint egy évtizede kezdte el az online nemzeti turisztikai adatbázis építését, amelyben jelenleg több mint 23 ezer magyarországi szolgáltatót és látnivalót tart nyilván.

Ha egy új látnivaló, program vagy turisztikai vállalkozás még nem szerepel az rt. adatbázisában, az érintett cég az interneten található kérdőívek segítségével regisztráltathatja magát. A kérdőívek letölthetők a www.itthon.hu oldalon a “Szakmai oldalak – Regisztráció adatbázisunkba” menüpont alatt.

A szolgáltatások adataival kitöltött kérdőíveket a területileg illetékes Tourinform-irodába vagy közvetlenül az MT Rt. ontir@mtrt.com e-mail címére juttathatják el. A szolgáltatásról egy fénykép is megjeleníthető, ezt mellékletként a kérdőívhez lehet csatolni. A Magyar Turizmus Rt. ezt a lehetőséget minden turisztikai szolgáltatónak térítésmentesen biztosítja. Az adatbázisban való megjelenéssel kapcsolatos kérdéseket telefonon is szívesen fogadják az éjjel-nappal működő információs központjukban, az 1/438-8080-as telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik