Üzleti tippek

100%-os ügyfél elégedettség az Atigrisnél

admin
admin

2005. 09. 05. 00:00

A Microsoft legnagyobb magyar partnere az Atigris informatika Rt. és a Microsoft megvizsgáltatta, mennyire elégedettek az ügyfelek a magyar cég teljesítményével.

Az elégedettséget mérő felmérés lebonyolítását a TNS Prognistics piackutató cég végezte.

A vizsgálat eredménye szerint az Atigris ügyfeleinek 100%-a elégedett, míg ezen belül közel 90%-a nagyon elégedett a vállalat tevékenységével, az általa nyújtott szolgáltatásokkal. A válaszadók névtelenségét biztosító felmérésben elégedetlenséget egyetlen ügyfél sem jelzett. A válaszadók, az Atigris Rt olyan erősségeit emelték ki, mint: a jó minőségű technikai és tanácsadási szolgáltatások, a megbízhatóság.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása

Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában -egy image megújító kampány keretében- a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008
Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.