Üzleti tippek

Két munkahely-teremtő pályázat nyert támogatást

A magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásinak támogatására kiírt pályázaton 2005. július végéig 3 beadott pályázatot bíráltak el a munkaügyi minisztériumban. Két vállalkozás nyert támogatást. elbírálására került sor.

A támogatott két vállalkozás összesen mintegy 36 millió Ft támogatásban részesült, amellyel 31 új munkahely létesítését segítették elő.

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium a magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatására 2005. március végén pályázati programot (kódjele: MPA-2005-2) indított új munkahelyeket létrehozó belföldi székhelyű gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók részére. A Munkaerőpiaci Alapból összesen 200 millió Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére.

Pályázatot a beruházás helye szerint illetékes megyei/fővárosi munkaügyi központhoz legkésőbb 2005. augusztus 31-ig lehetett benyújtani. A pályázaton a benyújtás időpontjában még el nem kezdett beruházásaikkal a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik