Üzleti tippek

Két munkahely-teremtő pályázat nyert támogatást

admin
admin

2005. 09. 02. 00:00

A magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásinak támogatására kiírt pályázaton 2005. július végéig 3 beadott pályázatot bíráltak el a munkaügyi minisztériumban. Két vállalkozás nyert támogatást. elbírálására került sor.

A támogatott két vállalkozás összesen mintegy 36 millió Ft támogatásban részesült, amellyel 31 új munkahely létesítését segítették elő.

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium a magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatására 2005. március végén pályázati programot (kódjele: MPA-2005-2) indított új munkahelyeket létrehozó belföldi székhelyű gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók részére. A Munkaerőpiaci Alapból összesen 200 millió Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére.

Pályázatot a beruházás helye szerint illetékes megyei/fővárosi munkaügyi központhoz legkésőbb 2005. augusztus 31-ig lehetett benyújtani. A pályázaton a benyújtás időpontjában még el nem kezdett beruházásaikkal a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.