Üzleti tippek

Pályázatkiírás és jelentkezés

Az Üzlet és Siker projekt idén is meghirdeti, nagysikerű Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása 2005 pályázatát, mely idén a gazdasági adatok mellett a vállalat innovációs készségét és versenyképességét is figyelembe vevő, új és egyedülálló szolgáltatással egészült ki. Olvassa el a pályázati kiírást és a mellékelt kérdőív segítségével vegyen részt az Ön cége is!






Az Ü&S partnerei egy olyan egyedi fejlesztést, egy versenyképességi gyorsauditot finanszíroztak meg, melynek segítségével:
• Számszerűsítve mérhetők a vállalkozás tartós versenyképességét biztosító, illetve gátló szervezeti tényezők.
• Azonosíthatók a szervezeti működés erős és gyenge pontjai.
• Kijelölhetők a szervezeten belüli legfontosabb fejlesztési területek.
• Meghatározhatók a további fejlődés lehetséges irányai más, a pályázatban résztvevő szervezetek teljesítményével való összehasonlítás alapján.

Most ezt az értékes gyorsauditot, minden a pályázatban résztvevő cég megkapja!

A pályázatok leadási határideje 2005. szeptember 15-2005. október 14.


Ebben az évben összesen 28 vállalkozás kapja meg az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása 2005 címet. A fődíjas mellett, kategóriánként két vállalkozást minősítünk, és egy különdíjat adunk át.





Termelő 100-300M 301-800M 801M-
Szolgáltató 100-300M 301-800M 801M-
Kereskedő 100-500M 501-1000M 1001M-


Amiért megéri pályázni:

Pályázatkiírás és jelentkezés 1A piaci áron 1 millió forintot érő versenyképességi audit számszerűsített visszacsatolást ad a vállalat versenyképességére, innovativitására vonatkozóan, változtatási javaslatokat fogalmaz meg.

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Az EFQM (European Foundation for Quality Management) és a brüsszeli köz-pontú CDP (Corporate Development Process) modell alapján felépített Üzlet és Siker Minősítésített Vállalkozása 2005 pályázat díjazottja lehet

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Elismerést szerezhet vállalata számára anélkül, hogy a nagyok közé tartozna, vagy kiemelten nyereséges ágazatban szerepelne

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Pályázatát objektív kritériumok alapján bíráljuk el, tekintettel a cég méretére és tevékenységi körére

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Kommunikációs előnyt szerezhet, amelynek során bemutatjuk magazinunkban: elmondhatja sikereit, eredményeit, stratégiáját.

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Szektora és méretkategóriája legjobbjaként elnyerheti a különdíjak egyikét.

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Felejthetetlen estét szerezhet legjobb munkatársainak az Üzlet és Siker díj-átadó gálán.

Pályázatkiírás és jelentkezés 1Kiemelkedhet versenytársai közül: az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozása címet és az ezzel járó oklevelet feltüntetheti hivatalos levelezésében, partneri kapcsolataiban 

 





Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik