Üzleti tippek

Pénteken döntés születhet Malév-ügyben

A Malév privatizációjával kapcsolatban az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (APV) Rt. igazgatóságának pénteki ülésén pénteken születhet döntés.

A Malév privatizációja ügyében, a döntéshozatalra az ÁPV Rt. igazgatósága által korábban meghatározott harminc nap szeptember első napjaiban lejár. A határidő lejártáig azonban már csak az igazgatóság e hét pénteki ülésén nyílhat lehetőség arra, hogy a magyar légitársaság privatizációjának ügyében döntést hozzanak – mondta el a FigyelőNetnek Oravecz Péter, az ÁPV Rt. kommunikációs igazgatója. 

A magyar légitársaság privatizációs folyamatára a sajtóban mostanában megjelent híreknek nem lehet semmilyen hatása. A Malév privatizációs folyamatát nem befolyásolják – nem befolyásolhatják – politikai bírálatok, az ÁPV Rt. egy szakmai szervezet, így döntéseit is szakmai alapon hozza – hangsúlyozta Oravecz a FigyelőNetnek. Továbbá azt is megjegyezte, hogy maga a privatizációs folyamat egy nagyon sok elemből álló komplex folyamat, csak egységében lenne szabad azt vizsgálni, ugyanis annak egyes részleteinek kiragadása félrevezető lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik