Üzleti tippek

Ősszel kétszer mérkőznek a cyber-atléták

A Counter-Strike: Source verseny kvalifikációjának szeptemberben a HUNGEXPO, míg a cyberolimpia Grand Final döntőjének októberben a Westend City Center ad helyet.

Lezárultak a tárgyalások a Counter-Strike: Source verseny helyszínét illetően, így a játékkategória kvalifikációja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén, az INFOmarket-INFOtrend kiállításon kerül megrendezésre, 2005. szeptember 17–18-án. Emellett biztossá vált a Samsung által támogatott cyberolimpia Grand Final döntőjének helyszíne és időpontja is: Westend City Center, 2005. október 15.

Az idei versengések, az online kvalifikáció már javában zajlik négy játékkategóriában. Az ötödik és egyben az egyetlen olyan játék, melynek kvalifikációját nem online bonyolítják le, a Counter-Strike: Source.

Ugyancsak véglegesítették az idei WCG versenysorozat nagydöntőjének menetrendjét: erre csak a háromhónapos online kvalifikáció és a fentebb említett Counter-Strike: Source selejtezők legjobb három helyezettje, illetőleg csapata kap meghívást.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, a hu.worldcybergames.com oldal, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik