Üzleti tippek

Még lehet pályázni a Közép-Magyarországi Regionális MinőségI Díjra

A Budapesti és a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdetett

a 2005. évi Közép-Magyarországi Regionális MinőségI Díj elnyerésére

2005. szeptember 1-jéig lehet még jelentkezni a Közép-Magyarországi Regionális MinőségI Díj pályázatásra. A pályázat célja – a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Magyar Minőségfejlesztési Központ kezdeményezése alapján – a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató szervezetek tevékenységének elismerése, felkészülés a Nemzeti Minőségi Díj követelményeinek teljesítésére. 

Pályázatot nyújthat be bármely, Budapesten vagy Pest megyében bejegyzett, az ipar, kereskedelem, szolgáltatás, kézművesség vagy oktatás területén tevékenykedő:
• jogi személyiségű gazdasági társaság
• jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet
• egyéni vállalkozó
• oktatási intézmények

Nem pályázhatnak a korábbi évek magyar Nemzeti Minőségi Díj nyertesei, illetve azok, akik 2005-ben a magyar Nemzeti Minőségi Díj elnyerésére pályáznak. A pályázat benyújtásának nem feltétele az ISO minősítés. 
 
A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap és a részletes, valamennyi szükséges információt tartalmazó pályázati útmutató 2005. június 1-től térítésmentesen beszerezhető a Budapesti (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Tel.: 488-2543) és a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál (1056 Budapest, Váci u. 40., Tel.: 317-7666), illetve letölthető a kamarai honlapokról: www.bkik.hu és www.pmkik.hu.

A pályázati szándékot 2005. szeptember 1-jéig, előjelentkezés formájában jelezni kell a Budapesti vagy a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának. A pályázati anyagot 2005. szeptember 23-án 16.00 óráig kell beadni 4 példányban (1 pld. eredeti + 3 pld. másolat) a Budapesti vagy a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik