Üzleti tippek

Pályázat részvételre nemzetközi informatikai kiállításon

Az informatikai tárca pályázatot hirdet nemzetközi informatikai kiállításokon való részvételre. A pályázat célja a magyar infokommunikációs ágazat termékek és szolgáltatások külpiacra juttatásának elősegítése.

Az IT Információs Társadalom Informatikai és Távközlési Szolgáltató Közhasznú Társaság (IT Kht.) az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal (IHM) kötött megállapodás alapján pályázatot hirdet nemzetközi kiállításokon való részvételre.

Pályázatot nyújthat be valamennyi magyarországi székhelyű, a devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő gazdasági társaság, szövetkezet, egyéni vállalkozó, amely megfelel a pályázati felhívásban leírt feltételeknek, illetve pályázhatnak gazdasági érdekképviseleti feladatot ellátó jogi személyek is.

A pályázat célja a magyar infokommunikációs ágazat termékek és szolgáltatások külpiacra juttatásának elősegítése a fenti kiállításokon való részvétel támogatásával. A keretösszeg 12 millió forint, amelyet vissza nem térítendő támogatás formájában osztanak szét. Elszámolható a pályázó kiállításon felállítandó standjának kivitelezési és/vagy bérleti költsége.

A támogatás mértéke alkalmanként (kiállításonként) a kiállítási stand kivitelezési díjának 25 százaléka, de legfeljebb 500 ezer forint. A pályázatok benyújtási határideje: 2005. szeptember 30. A pályázatok elbírálása folyamatosan, a benyújtás sorrendjében történik.
A pályázati felhívás teljes anyaga megtalálható az IT Kht. honlapján, a www.itkht.hu oldalon a Pályázatok címszó alatt. További információért keresse az IT Információs Társadalom Kht. ügyfélszolgálatát telefonon a 06- 1-461-3901 számon vagy e-mailben info@itkht.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik