Üzleti tippek

HP nyomtatási technológia a mobilokhoz

A HP idén is részt vett a hollandiai Noordwijkben, június 6. és 8. között megrendezett Mobile Imaging Summit Europe 2005 konferencián. A tavalyi sikeren felbuzdulva a 2005-ös rendezvény a fényképezőgépes telefonok piacán zajló fejlődés témáját járta körül.

A telefonos fényképezés minden idők leggyorsabban fejlődő magánfelhasználói technológiája. A világon eladott fényképezőgépes telefonok száma 2008-ra várhatóan eléri a 379 millió darabot. Amint a konferencián is kiderült, a HP innovatív mobiltelefonos nyomtatási megoldásai értékes lehetőségeket kínálnak ezen a virágzó piacon.

A HP vezeték nélküli nyomtatási platformját használó mobiltelefon-tulajdonosok egyszerűen kinyomtathatják fotóikat, multimédiás, e-mail és szöveges üzeneteiket, jegyzettömb-fájljaikat, valamint címtár- és naptáradataikat.

„Az EMEA-régió mobiltechnológiai vállalataival együttműködve, elkötelezetten törekszünk a még tökéletesebb fényképezőgépes telefonok kifejlesztésére. A felhasználók egyre többet várnak el mobiltelefonjaiktól, és a HP mindent megtesz azért, hogy maximálisan kielégítse igényeiket. A világ vezető mobilpiaci szereplőivel közösen igyekszünk minél szélesebb körben meghonosítani a telefonos képalkotást és nyomtatást” – nyilatkozta Michael Diehl, a HP EMEA-régióbeli nyomtatási és képalkotási divíziójának otthoni termékekért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A konferencia keretében megrendezett HP Mobil Pillanatok kiállításon a mobiltulajdonosok megismerkedhettek a telefonos nyomtatás fejlődésének legújabb vívmányaival. látogatók a kiállításon kpróbálhatták a Bluetooth-technológián alapuló közvetlen fényképezőgépes nyomtatást a HP Photosmart 385 kompakt fotónyomtatóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik