Üzleti tippek

Egymást segíthetik a vállalkozó nők

Nőiség és vállalkozás néven saját honlapot hozott létre az üzleti szférában dolgozó nők részére a Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK).

A július közepétől elérhető weblapon – az azonos nevű kamarai program kiegészítéseként – tapasztalatcserére, az információs adatbázisban való böngészésre is lehetőség nyílik.

A HKIK a humánerőforrás-fejlesztési operatív program pályázatának egyik nyerteseként június 17-én indította el női vállalkozókat segítő programját. Ennek témái között a szokásos pénzügyi, pályázati és marketing ismeretek mellett konfliktuskezelést, kommunikációt, internethasználatot is tanulhatnak a vállalkozásukat fejleszteni kívánó hölgyek.

A http://uzletasszony.hkik.hu/ címen létrehozott weboldal a programról szóló beszámolók mellett egy szolgáltatói adatbázissal és fórummal is segíti a cégvezető hölgyeket. Az adatbázisban a szociális szolgáltatóktól az oktatási intézményeken át a kereskedelmi és vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozók elérhetőségeit is megtalálják. A fórum pedig lehetőséget kínál a nők egymás közti tapasztalatcseréjére, az aktuális vállalkozói problémák megvitatására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik