Üzleti tippek

Nemzetközi közösségi hálóvá alakul a WiW

Ősztől a legnagyobb hazai online közösség nem csak az arculatát és a szolgáltatás kínálatát változtatja meg, hanem nemzetközi hálózattá is szeretne alakulni.

A három éve sikeresen működő, meghívásos rendszerű WiW (who.is.who) nagy tervekkel vág neki a megújulás folyamatának. A mintegy százezer regisztrált tagot és több mint 1.2 millió kapcsolatot számláló rendszer nem csak új arculattal kívánja szolgálni felhasználóit. A napokban nyilvánosságra hozott tervek szerint a név- és logóváltás a nemzetközi netes vérkeringésbe való bekapcsolódást is célozza.

A nyelvi lehetőségek kiszélesítésével már nem csak a magyar közösség tagjai bővíthetik a rendszert, hanem gyakorlatilag a világ bármely országából csatlakozhatnak újabb tagok.

Az új rendszer lehetővé teszi azt, hogy a már jól működő belső információ áramlás, a közös érdeklődésű csoportok, és a virtuális kisközösségek még nagyobb teret nyerjenek, illetve azt is hogy az internet kínálta kommunikációs lehetőségek kiszélesedjenek.

Az új webhely neve ősztől iWiW lesz, és tartalmát 15 nyelvre majd fordítják le. Az angol verzió mellett, az összes nagyobb európai nyelven olvashatók lesznek az oldalak.

A jelenlegi rendszert fényképes adatbázissal és ingyenes hirdetési rendszerrel bővítik ki, a tervek szerint szponzori finanszírozással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik