Üzleti tippek

Megjelent az Adobe Creative Suite 2 magyar változata

Alig két hónappal az angol verzió piaci megjelenése után már elérhető az Adobe CS2 honosított verziója.

Az Adobe Creative Suite 2 (CS2) magyar változatában az utóbbi években igen elterjedt grafikai tervezőprogramok – az Adobe Photoshop CS2, az Adobe InDesign CS2, az Adobe Illustrator CS2 és az Adobe GoLive CS2 – új verziói a vadonatúj Version Cue CS2-vel együtt kapnak helyet. Az Acrobat 7.0 CE program már korábban megjelent, de mostanra lett része a CS2 Premium HU csomagnak.

Az Adobe Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2, Version Cue 2, Bridge teljesen magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkeznek, míg az Acrobat 7 programnál választhatunk, hogy milyen nyelven szeretnénk használni (magyar vagy angol).

Fontos kiemelnünk, hogy az InDesign magyar változatában benne lesz a Morphologic által fejlesztett “Helyes-e?” helyesírás-ellenőrző és elválasztó modul, amely többek között a visszatoldásos elválasztást is kezeli (pl. a kisasszony elválasztását kisasz-szony formában). Az előrehozott megjelenés miatt viszont ez már nem kerülhetett be az első magyar változatokba. Az elválasztó modul rövidesen ingyenesen letölthető lesz a www.szoftver.hu oldalról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik