Üzleti tippek

Ingyenes vállalati képzés az európai szabványokról

A Magyar Szabványügyi Testülettel együttműködve díjmentes távoktatásban való részvételre biztosít lehetőséget a kkv-knak a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

A Magyar Szabványügyi Testület és a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program keretén belül új képzés indul távoktatás keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások részére. A tanfolyam témája a vállalkozások versenyképességének növelése az európai szabványok segítségével.

A résztvevők magyar nyelven, két lépcsőben jutnak az anyagokhoz. Az első ütemben az általános ismereteket sajátítják el, a másodikban szűkebb szakmai területüknek megfelelő tudnivalók áttanulmányozásával bővíthetik ismereteiket. A képzés egyedi tanulás formájában zajlik július 15-október 30. között. A szervezők biztosítják a konzultáció lehetőségét is. A felkészülésre 3-6 hét, mintegy 30-48 óra áll rendelkezésre. A jelentkezés elfogadásának utolsó napja 2005. szeptember 9. (amennyiben a tervezett létszám nem telt be).

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.