Üzleti tippek

A McAfee IntruShield a vezető hálózatalapú megoldás 2005 első negyedévében is

A McAfee hatodik negyedéve vezető a behatolás-megelőzés (IPS) terén

Az Infonetics Research „Behatolás-detektálás és megelőzés, negyedéves globális piaci részesedés és előjelzések” című, 2005 első negyedévére vonatkozó jelentése szerint továbbra is a McAfee IntruShield behatolás-megelőző megoldása a piacvezető az IDS/IPS ágazatban. Az IntruShield a címet immár hatodik alkalommal nyerte el, mert az IntruShield által generált bevételek az összes IPS gyártó termékeit megelőzve nőttek ebben a negyedévben is.

„A McAfee egyértelműen érzékeli a vásárlók igényeit, és olyan termékeket gyárt, amelyek a megbízható teljesítmény, a biztonság és az innovatív menedzselési megoldások keverékei” mondta Jeff Wilson, az Infonetics Research vezető elemzője.

A jelentés szerint a hálózatalapú megoldások piacán továbbra is jelentős növekedés tapasztalható. Az Infonetics becslése szerint a hálózati IPS ágazat átlagos növekedése évi 35%-os, azaz 2008 és 2005 között összesen 104%-osra tehető. Emellett, a jelentés szerint, az IDS/IPS piac 2008-ra 935 millió USD növekedésre számíthat.

„Innovatív megoldásai, piacvezető termékei továbbra is vezetővé teszik a McAfee-t a megelőző jellegű biztonsági megoldások terén” mondta Vimal Solanski, a McAfee termékmarketing igazgatója. „Egyedül a McAfee kínálja az újgenerációs IPS technológia és a céleszközök olyan keverékét, amely képes a nagyvállalatok és szolgáltatók hálózatainak biztonsági igényeit kielégíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik