Üzleti tippek

Új pályázat kisvállalkozóknak az internetes megjelenéshez

Új pályázati felhívást írt ki a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) mikro- és kisvállalkozásoknak az interneten való megjelenésük támogatására. A keret 250 millió forint,a GKM 900-1000 pályázat beérkezsését várja.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium meghirdette a mikro- és kisvállalkozások Interneten való megjelenésének támogatására vonatkozó pályázati felhívást.

A pályázat keretében a honlap kialakítás összköltségének legfeljebb 40 százaléka, de maximum 300 ezer forint támogatás nyerhető el. A támogatásra rendelkezésre álló keret 250 millió forint, és a támogatott pályázatok várható száma 900 – 1000 darab.
Az idei évben meghirdetett támogatási konstrukció az elmúlt évi pályázat folytatásának tekinthető. A tavalyi pályázat sikeresen zárult, mert 749 pályázó összesen 200,1 millió forint támogatásban részesült.

A támogatási igények június 20-tól szeptember 30-ig nyújthatók be. A pályázatok benyújtása és elbírálása folyamatos.

A pályázati dokumentáció (felhívás, formanyomtatvány, útmutató) a GKM honlapjáról letölthető. A pályázatokkal kapcsolatban a 06-40-200-617 kék számon kérhető felvilágosítás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik