Üzleti tippek

Demján elhozza a Real Madridot?

A Napi Gazdaság információi szerint a spanyol sztáralakulat, a Real Madrid augusztusi budapesti vendégjátékát egy Demján Sándorhoz közeli cég szervezi. Az argentin válogatott magyarországi vendégjátéka 190 millió forintba kerül.

Ez az összeg tartalmazza a stadionbérléstől a futballisták repülőjegyéig az összes kiadást – tudta meg a lap Pellady Pétertől, a rendezvényt lebonyolító és annak teljes anyagi kockázatát vállaló Derball Kft. ügyvezetőjétől. A szervezők – akik párhuzamosan egy horvát–brazil meccs előkészületein is dolgoznak – remélik, hogy ezzel a meccsel egy lépéssel közelebb kerül a 2012-es horvát–magyar közös rendezésű Európa Bajnokság. Pellady azt is elmondta, nem tartanak attól, hogy a hírek szerint 3 nappal korábban megtartani tervezett Real Madrid gálamérkőzés befolyásolná a nézőszámot, hiszen tavaly a brazil vendégjáték előtt 2-3 nap alatt elfogytak a jegyek, ráadásul – bár a megszokottnál természetesen drágábban lehet majd bejutni az argentin meccsre a Puskás Stadionba – a szponzorok révén a nézők plusz szolgáltatásokat is kapnak.

A Real Madrid érkezésének körülményeit egyelőre sűrű homály fedi, csak az tűnik biztosnak, hogy a gárda Puskás Ferenc tiszteletére látogat Budapestre és épp az egykori Aranycsapat-tagról elnevezett stadionban lépnek majd pályára. A Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) csupán félinformációi vannak a mérkőzésről, mivel azt nem ők rendezik. Ezzel együtt úgy tájékoztatták a lapot, hogy egy Demján Sándorhoz közeli cég szervezi a találkozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik