Üzleti tippek

Új hetilap a bulvárpiacon

Szórakoztató és ismeretterjesztő cikkekkel, bulvárhírekkel hetilapként, hétvégéken jelenik meg majd az Esti Hírlap Weekend. Az első szám pénteken várható.

Az újság megőrzi a nagy múltú bulvár-napilap néhány elemét, és a mai elvárásokhoz igazodva tartalmi elemeiből is átvesz valamennyit, de teljesen új megoldásokat is alkalmaz majd – írja a Napi Gazdaság Kiss L. György főszerkesztőre hivatkozva. A 18–49 éves korosztálynak szánt, 69 forintba kerülő kiadvány kezdetben 32 színes oldalon jelenik meg, egyelőre 25 ezer példányban. Kizárólag a sztárvilággal, autós-motoros témákkal, bűnügyekkel foglalkozik.


Különlegességnek számít, hogy a lapban – négy oldalon – angol nyelven megjelenő cikkek is lesznek. Ez azonban nem a lap tartalmi összefoglalója vagy egy cikk fordítása lesz, hanem az Európai Unióhoz és az Egyesült Államokhoz kapcsolódó, aktuális, gyakorlati információkat tartalmaz.


Az új hetilap első száma pénteken jelenik meg, és ha őszig kedvező lesz a fogadtatás, akkor ismét napilappá válhat – mondta Kiss L. György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik