Üzleti tippek

Csökken a magyar áruk aránya az élelmiszerpiacon

A magyarországi élelmiszeripari vállalkozások jelentős hazai piacvesztést szenvedtek el a múlt évben – jelentette be az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke.

Boródi Attila elmondta: a belföldi piacra termelt áruk mennyisége az élelmiszeriparban több mint 4 százalékkal csökkent, ami mintegy 6 és fél-7 százalékos belföldi piacvesztést jelentett a vállalkozások számára.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.