Üzleti tippek

Csökken a magyar áruk aránya az élelmiszerpiacon

admin
admin

2005. 05. 23. 00:00

A magyarországi élelmiszeripari vállalkozások jelentős hazai piacvesztést szenvedtek el a múlt évben – jelentette be az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke.

Boródi Attila elmondta: a belföldi piacra termelt áruk mennyisége az élelmiszeriparban több mint 4 százalékkal csökkent, ami mintegy 6 és fél-7 százalékos belföldi piacvesztést jelentett a vállalkozások számára.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.