Üzleti tippek

BKIK-val ingyen az Industria szakkiállításon

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) ingyenes megjelenést biztosít az I. Ipar, Ipari Kutatás, Tervezés, Szolgáltatás Osztály osztályához tartozó, rendezett tagdíjú tagjainak számára az májusban megrendezésre kerülő kerülő INDUSTRIA Nemzetközi Ipari Szakkiállításon felállítandó standjára:
• a BKIK standján –A/4-es terjedelmű, cégenként max. 100 db – vállalkozásaikat, termékeiket bemutató szóróanyagaik elhelyezésre (kontakt személy nevével ellátva);
• cégenként 2-2 db, egyszeri belépésre jogosító – az Ipari Osztály által finanszírozott – INDUSTRIA Meghívó igénylésére (mivel a meghívók korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, a beérkező igényeket az önkéntes tagság és a tagdíjbefizetés ellenőrzését követően, a beérkezés sorrendjében teljesítjük, postai úton küldjük meg).

A kiállítás 2005. május 24-27. között kerül megrendezésre, helyszíne a HUNGEXPO Rt Budapesti Vásárközpontja (Budapest, X. ker. Albertirsai út 10.).

Információ ás jelentkezés a 488-2151-es, a 488-2154-es telefon és a 488-2172-es faxszámokon, valamint a gyorgy.tibor@bkik.hu e-mail címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik