Üzleti tippek

Vendéglátóipari szakkiállítás Keszthelyen

Hoventa Regional 2005 címmel 34 gyártó és forgalmazó részvételével vendéglátó-ipari szakkiállítás nyílt Keszthelyen.

“A vendéglátó és szállodai szolgáltatások korszerűsítését, a fejlesztő beruházásokat és az idegenforgalmi szezonra történő felkészülést segíti ez a bőséges kínálatú szakmai kiállítás” – hangsúlyozta Etele Csabáné, a Hoventa Kiállításszervező és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója szerdán, a kiállítás megnyitásakor.

A kétnapos szakmai seregszemlén 34 gyártó, forgalmazó cég a vendéglátás csaknem teljes eszköztárát felvonultatja, a modern nagykonyhai berendezésektől, alapanyagoktól a nagy számú cukrászati kisgépen és termékeken át a számítástechnikáig. Újdonság a nagy létszámú fogadások, konferenciák vendégeinek ellátását szolgáló mobil főző-hűtő egységek, szervírozó kellékek bemutatása.

Egyebek között Varga Károly olimpiai és világbajnok szakács zöldségszobor és wellness-étel bemutatója, Zámbó Tibor mesterszakács “élő” zalai konyhaismertetője, húsvéti csokoládés és karamell finomságok készítése, valamint számos üzleti eszmecsere, tárgyalás kíséri a kétnapos regionális szakkiállítást.

Fekete György, a házigazda Danubius Hotels Rt. területi igazgatója szerint ez az idei első vendéglátóipari tárlat hozzájárul ahhoz, hogy a főszezonra szakmailag és minőségében megújult, s bővülő szolgáltatások várják a balatoni régió vendégeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik