Hoventa Regional 2005 címmel 34 gyártó és forgalmazó részvételével vendéglátó-ipari szakkiállítás nyílt Keszthelyen.
“A vendéglátó és szállodai szolgáltatások korszerűsítését, a fejlesztő beruházásokat és az idegenforgalmi szezonra történő felkészülést segíti ez a bőséges kínálatú szakmai kiállítás” – hangsúlyozta Etele Csabáné, a Hoventa Kiállításszervező és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója szerdán, a kiállítás megnyitásakor.
A kétnapos szakmai seregszemlén 34 gyártó, forgalmazó cég a vendéglátás csaknem teljes eszköztárát felvonultatja, a modern nagykonyhai berendezésektől, alapanyagoktól a nagy számú cukrászati kisgépen és termékeken át a számítástechnikáig. Újdonság a nagy létszámú fogadások, konferenciák vendégeinek ellátását szolgáló mobil főző-hűtő egységek, szervírozó kellékek bemutatása.
Egyebek között Varga Károly olimpiai és világbajnok szakács zöldségszobor és wellness-étel bemutatója, Zámbó Tibor mesterszakács “élő” zalai konyhaismertetője, húsvéti csokoládés és karamell finomságok készítése, valamint számos üzleti eszmecsere, tárgyalás kíséri a kétnapos regionális szakkiállítást.
Fekete György, a házigazda Danubius Hotels Rt. területi igazgatója szerint ez az idei első vendéglátóipari tárlat hozzájárul ahhoz, hogy a főszezonra szakmailag és minőségében megújult, s bővülő szolgáltatások várják a balatoni régió vendégeit.

Kubatovék gyengesége lenne, ha a BL-zakók ellenére letérnének az új útról
Martin Albertsen az EHF honlapjának adott interjújában soha vissza nem térő alkalomként aposztrofálta a Ferencvárostól kapott ajánlatot, ezzel indokolva, hogy otthagyta a svájci női kézilabda történetének legnagyobb projektjét. „A belső ösztönöm azt súgta: csináld, Martin!” – tette még hozzá. Vajon nem csalódott már most a megérzéseiben?