Üzleti tippek

Turisztikai konferencia és kiállítás Kaposváron

Turisztikai kiállítást és konferenciát rendeznek a héten Kaposváron; a csütörtöki szakmai programot péntek délutántól vasárnapig tartó kiállítás követi – közölte az eseményt szervező Kapos Expo munkatársa az MTI-vel.

Az ország egyik legkorábbi, a Dél-Dunántúli Régió számára kiemelt jelentőségű Turisztikai rendezvényét az idén tizedik alkalommal rendezik meg – mondta Kelemen Emese.Beszámolója szerint az évnyitó turisztikai konferencia plenáris és szekcióülésein résztvevő hazai és külföldi szakemberek az idén elsőként tájékozódhatnak ilyen széles körben az üdülési lehetőségekről, az utazni vágyók elképzeléseiről, igényeiről.

Mint elmondta, a plenáris ülésen az ágazat hazai irányítóitól hallhatnak az egészség-, a gyógy- és wellness turizmus fejlesztési elképzeléseiről, a szekcióüléseken a városi és falusi turizmusról, a gyógyfürdők nyújtotta szolgáltatásokról, az üdülési csekkek felhasználási lehetőségeiről tájékozódhatnak a szakemberek és az érdeklődők.

A pénteken kora délután nyíló kiállításon 70 standon 169 turizmussal foglalkozó vállalkozás, kistérség vagy régió képviselője vesz részt, köztük 22 horvát, 1 srí lankai, 10 román, 1 svájci, 2 szlovák, 2 tunéziai, 1 lengyel, 131 magyar kiállító mutatkozik be. A rendezvény kiemelt témája az egészségturizmus, e mellett a lovas-, a bor-, a falusi-, a kastély- és a kerékpárturizmus is kiemelt szerepet kap.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik