Üzleti tippek

Vegy- és műanyagipari szakkiállítás Budapesten

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad helyszínt Közép-Kelet-Európa legrangosabb, kétévente jelentkező vegyipari és műanyagipari szakkiállításának. A szakmai berkekben – itthon és külföldön egyaránt – ismert és elismert Chemexpo 2005-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre április 19. és 22. között több mint 4000 m2 kiállítási területen.

A négy napos üzleti találkozón 16 ország gyártói és forgalmazói vesznek részt. A szakkiállításon meghatározó szerepet kapnak a műanyagipari gépek és berendezések, amelyek a terület 42%-át teszik ki. A Chemexpo összefogja a vegyipari-, műanyagipari technológiák, alapanyagok, a gumiipari termékek kínálatát és érinti az ágazathoz szorosan kapcsolódó korrózióvédelem és környezetvédelem témaköröket is.

A Chemexpo-t prezentációk, konferenciák és idén először a Kiállítói Fórumon a résztvevő cégek külön bemutatói színesítik. A Magyar Vegyipari Szövetség előadásában ismerteti az innovatív vegyipari szereplőket elismerő Európai Felelős Gondoskodás Díjat és a pályázás lehetőségeit a 2005-ös díjra. A MAGUSZ a Magyar Kémikusok
Egyesületének Gumiipari Szakosztályával közösen hulladékkezelési konferenciát szervez. A témák között szerepel a gumihulladékok újrahasznosítása, beleértve a gyártásközi hulladékokat, a selejtet és a használhatatlanná vált gumitermékek újrafeldolgozását. Az MKE külön konferencián a hazai és a környező országok petrolkémiai, polimer alapanyaggyártó és gyógyszeripari vállalatainak regionális kapcsolati és innovációs rendszerével foglalkozik.

A Chemexpo átfogó képet ad a hazai és a nemzetközi kínálatról, kiváló lehetőséget nyújt az ágazatot érintő aktuális kérdések konzultációjára. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a szakmai közönség részese lehet egy európai színvonalú kiállításnak, amely a meghatározó szakmai szervezetek támogatását is élvezi. A Chemexpo mellett egy időben zajlik és ugyan azzal a belépőjeggyel megtekinthető a Mach-Tech – Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás.

www.chemexpo.hu

Ajánlott videó