Üzleti tippek

Olcsó utazási ajánlat az olcsó repülőjegy mellé

A Fly&Bus koncepciót a Magyar Turizmus Rt. alkotta meg. Lényege, hogy az olcsó légitársaságokkal Magyarországra utazók ne csak repülőjegyet, hanem előre meghirdetett vonzó, utazási csomagajánlatokat is találjanak a fapadosok internetes honlapjain, amelyeket azonnal lefoglalhatnak és kifizethetnek.

A projekt megvalósítását PPP (Public Private Partnership) formájában képzelte el az Rt. de a szakmai szervezetekkel (MUISZ) történt egyeztetések során bebizonyosodott, hogy a non-profit alapú összefogás nem teszi lehetővé a koncepció tökéletes kivitelezését. A megoldást a profit orientált forma kínálhatja.

Az utazásszervezők által összeállított Fly&Bus ajánlatoknak tartalmazniuk kell a szállást, az étkezést, a szabadidős programokat és transzfereket. A Fly&bus utazások célja, hogy a hozzánk látogató külföldiek tartalmasan töltsék el szabadidejüket és a fővárostól távolabb eső régiókba eljuthassanak, ezáltal – az autópálya fejlesztésekkel egyidejűleg – csökkentve a főváros dominanciáját. Az utazó nem csak a légitársaságok honlapjain foglalhatja le utazását, hanem a viszonteladó utazási irodákon keresztül és a www.flyandbus.com honlapon is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik