Üzleti tippek

Programsorozat a turisztikai piacokról

Minden várakozást felülmúló érdeklődés kísérte a Magyar Turizmus Rt. tegnap elindított Hónap Küldőországa rendezvénysorozatának első eseményét. Több mint 170 szakmai érdeklődő volt kíváncsi az orosz turisztikai piacról szóló előadásokra.

Dr. Galla Gábor köszöntőjében elmondta, hogy a programsorozat célja tájékoztatást adni a Magyar Turizmus Rt. külképviseleti munkájának tapasztalatairól, valamint az adott országban végzett kutatások eredményeiről. Külön érdekesség, hogy egy-egy ország vonatkozásában nem csupán az Rt. munkatársai, hanem a szervezet stratégiai partnerei is szót kapnak. Ezúttal az oroszországi Magyar Kulturális Évadról a Hungarofest, a két ország közötti légi kapcsolatok alakulásáról a Malév képviselője tartott beszámolót. A hamisítatlan orosz hangulathoz a Orosz Kulturális Központ és a felkínált orosz ételkülönlegességek is hozzájárultak. A programsorozat ötletét a két évvel ezelőtt elindított Hónap Turisztikai Régiója, majd a tavalyi évben bevezetett Hónap Turisztikai Terméke rendezvények sikere adta. A havonta jelentkező eseménysorozat következő, februári bemutatkozója a francia piac lesz, várhatóan hasonlóan autentikus helyszínen.

Az előadásokról bővebben a Magyar Turizmus Rt. honlapjának – www.itthon.hu – szakmai oldalain olvashatnak az érdeklődők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik