Üzleti tippek

Ismét díjazták a legötletesebb cégneveket


Idén egy miskolci zárszaküzlet és egy pécsi internetes vállalkozás tarolt a legötletesebb cégnevek versenyén, melynek díjait kedden adták át.

Az én cégérem 2004 cég-, és üzletnév verseny legtöbb díját a Zár-Ba-Zár szaküzlet és a Netmester honlaptervező és tartalomszolgáltató képviselőjének adta át Pongorné Csákvári Marianna, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) helyettes államtitkára.

A budapesti Gyöngy-Ház ékszerboltnak, a Kutyabaj Bt. állatorvosi rendelőnek, a Karavándor Kft. lakókocsi kölcsönzőnek, a kaposmérői Lesz Vigasz kisvendéglőnek, a pécsi Netmester honlaptervező tartalomszolgáltatónak, a Panyolai Szilvórium Kft. szeszfőzdének, a kaposvári Zamatház Kft. élelmiszerfeldolgozónak, a miskolci Zár-Ba-Zár vasalat-szaküzletnek, és a budapesti 1000 Tea Kft. teázó és kereskedésnek ítélték oda a szakmai zsűrik 2004 legjobb magyar cégnevének díját.

A verseny civil összefogás eredményeként indult el öt éve az Anyanyelvápolók Szövetsége, az EU-33 Vállalkozás és a Közösségfejlesztő Egyesület kezdeményezésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik