Üzleti tippek

Tekintse meg az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása 2004. díjátadó gála képeit

admin
admin

2004. 12. 10. 00:00Kurcz Adrienne főszerkesztő köszöntötte a vendégeket.


Az Ü&S Minősített Vállalkozása pályázat fődíját Tóth Attila a CÉH Tervező, Beruházó és Fővállalkozó Rt. elnök-vezérigazgatója Szabó Györgytől, a Sanoma Budapest Kiadói Rt. vezérigazgatójától vette át.A termelés ágazat legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a Duviép 2000 Építőipari és Szolgáltató Kft. Vígh Sándor ügyvezető igazgatónak Reznák Roxán, a Matáv Rt. termékmarketing-igazgatója gratulált.


A termelés ágazat legígéretesebb stratégiájú vállalkozása az Árkossy Bútor Kft. Árkossy Tamás ügyvezetőnek Jákó Eszter, az E.ON Hungária Rt. marketingvezetője és Pál Norbert gratulált.A szolgáltatás ágazat legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a Pannon-Work Rt. Molnár Imrének, a társaság igazgatóságának elnökének Horváth János, a Citibank Citibusiness üzletágvezetője gratulált.


A szolgáltatás ágazat legnyereségesebben gazdálkodó vállalkozása a Telemax GSM Szerviz Kft. Bocskay-Kiss Éva logisztikai vezetőnek Dőry Gábor Ödön, a Peugeot Hungária Kft. BTL vezetője gratulált.A szolgáltatás ágazat legígéretesebb stratégiájú vállalkozása kategória másik nyertese a hat Reklám Kft. Szászkő László és Papp Zsuzsanna, a társaság ügyvezetői vették át az elismerést.


A kereskedelem ágazat legígéretesebb stratégiájú vállalkozása a Csiki-Bege Kft. Csiki-Bege Lajos ügyvezető igazgatónak Mészáros Sándor, a Shell Hungary Rt. kkv. flottaüzletág vezetője gratulált.A kereskedelem ágazat legnyereségesebben gazdálkodó vállalkozása az Atestor Kft. Szappanos György ügyvezető igazgatónak Majzik Ferenc, a T-Mobile Rt. értékesítési vezetője gratulált.


A kereskedelem ágazat másik ígéretes stratégiájú vállalkozása, a különdíjas metalobox Kft. Major Péter ügyvezető igazgatónak Weber Balázs, az Axelero Rt. kisvállalati értékesítő igazgatója gratulált.A kereskedelem ágazat legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a Pharmabridge Szolgáltató Bt. Tóth László ügyvezetőnek Pálfalvy György, az SAP All-in-one territory managere nyújtotta át a díjat.


A szolgáltatás ágazat legígéretesebb stratégiájú vállalkozása a Pauker Nyomda Kft. Vértes Gábor ügyvezető igazgatónak Bodó Balázs, a Geonardo Európaklub ügyvezető igazgatója adta át a különdíjat.Zsédenyi Adrienn és zenekara tette hangulatossá az estet.


A vendégeket Habók János mikromágus szórakoztatta.
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.