Üzleti tippek

FN TOTÓ – részletes játékszabályok

A NAP KÉRDÉSE játék:

1. A játék során 13+1 napon keresztül minden nap felteszünk egy kérdést, a hozzá tartozó három válaszlehetőséggel együtt. A kérdések a meglévő tudásra, ismeretekre épülnek, a játékos feladata, hogy a helyes választ jelölje meg.


2. A kérdések helyes megválaszolásához segítséget nyújtunk: a „segítség a válaszhoz” címszó alatt olyan cikkeket talál, amelyek elolvasásával közelebb kerülhet a helyes megoldáshoz.

3. A nap kérdésére csak egyszer lehet választ megjelölni, a válasz módosítására nincsen lehetőség! Éppen ezért ajánlatos a „Tippelek” gomb megnyomása előtt alaposan végiggondolni a lehetséges megoldásokat!

4. Azon játékosok között, akik a nap kérdésére helyes válasz adtak, naponta egy nyereményt sorsolunk ki. A nyertesnek a sorsolást követő napon a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást. Éppen ezért kérjük, hogy a regisztráció során valós e-mail címet adjanak meg. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem válaszol értesítésünkre, a nyereményét újra kisorsoljuk.

Az FN TOTÓ játék:

1. A játék során a közeljövő gazdasági, politikai és közéleti eseményeivel kapcsolatban teszünk fel 13+1 napon keresztül naponta egy kérdést. A kérdések jövőbeli események kimenetelére vonatkoznak, így a játékosoknak azt kell megtippelniük, hogy szerintük milyen eredménnyel fog bekövetkezni egy jövőbeli esemény.

Példakérdés: Változtatja-e, és ha igen, első alkalommal milyen irányban a 95-ös oktánszámú benzin árát a Mol december 10-éig?

Válaszok:
– nem változtatja
– növeli
– csökkenti


2. Az FN Totó kérdéseire adott válaszokat egészen addig lehet módosítani, amíg a kérdések le nem zárulnak – a helyes válasz eldöntéséhez a játékos legutolsó tippjét vesszük figyelembe. Éppen ezért érdemes a korábbi napok során feltett kérdéseket is nyomon követni, hiszen – amennyiben ezek még nem zárultak le – a tippeket visszamenőlegesen is meg lehet adni, lehet módosítani.

3. A kérdésekre előre meghatározott időpontig lehet tippelni, ezt követően a FigyelőNet lezárja az adott kérdést, és az esemény bekövetkezte után megadja a helyes választ. (Példa: december 10-éig nem változott a benzin ára, így a helyes válasz a „nem változtatja” volt.) Amennyiben a kérdésben megadott határidő előtt dől el egy kérdés, a FigyelőNet szerkesztősége lezárja a válaszadás lehetőségét, és eredményt hirdet. (Példa: amennyiben december 8-án a Mol bejelenti, hogy emeli a benzin árát, a helyes válasz a „növeli” lesz.)

4. A FigyelőNet szerkesztőségének kizárólagos joga, hogy mikor zárja le az egyes kérdéseket. Ugyancsak a FigyelőNet kizárólagos joga, hogy meghatározza az adott kérdésekhez kapcsolódó válaszokat, illetve a megtippelendő események kimenetelét, eredményét. A FigyelőNet döntése végleges, ellene fellebbezési lehetőség, jogorvoslat nincs.

5. Bár a kérdések nem a meglévő tudásra, ismertekre épülnek, hanem jövőbeli eseményeket kell megtippelni, a FigyelőNet a kérdések megválaszolásához segítséget nyújt: a „segítség a válaszhoz” címszó alatt olyan cikkeket talál, amelyek elolvasásával közelebb kerülhet a helyes megoldáshoz.

6. A sorsoláson való részvétel feltételei (3db 2 személyes utazás): a 13+1 Totó kérdésből legalább 10-re adott helyes válasz. A nyertesnek a sorsolást követő napon a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást. Éppen ezért kérjük, hogy a regisztráció során valós e-mail címet adjanak meg. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem válaszol értesítésünkre, a nyereményét újra kisorsoljuk.

Ajánlott videó

Az operatív törzs pénteki tájékoztatóján az is elhangzott, hogy sem az iskolákban, sem az óvodákban nem lesz gyermekfelügyelet, amíg be kell zárniuk. Müller Cecília drasztikus emelkedésről és rémisztő adatokról beszélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.