Üzleti tippek

Ingyen internet és mikrohitel az induló kisvállalkozásoknak

admin
admin

2004. 11. 25. 00:00

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által kínált program kialakításakor a leglényesebb cél az volt, hogy az igénylő vállalkozók – ez a „KKV-szektor”, tehát kis- és középvállalkozások illetve mikrovállalkozások – piaci árak alatt vehessék igénybe a szolgáltatásokat.

Az úgynevezett „csomagtartalom” legfőbb szempontja az, hogy különösebb előképzettség nélkül is az adott érdeklődő vállalkozó internetkapcsolat megrendelése révén, illetve portálkezelő, honlapkezelő rendszer révén megjelenhessen a világhálón. Minden komolyabb előképzettség nélkül.

Mit kell tennie egy vállalkozónak, ha fel akar kerülni a világhálóra – ez az egyik ajánlat. A másik hogy adott esetben ott elhelyezheti az önmagáról szóló reklámokat. Ehhez el kell látogatnia az érdeklődő vállalkozónak egy olyan online területre, ami a program céljából alakítottak ki, ez a www.mva.net.hu oldal, ahol minden információt megtalál a regisztrációtól a honlap elkészítéséig.

Itt a csomagtartalomban ő választhat, tehát választhatja ha intenetkapcsolatra van szüksége ezt is megrendelheti piaci ár alatt kedvezményesen, illetve a webportálkezelő, webhonlap készítésére van szüksége azt is megrendelheti. Mindkét csomag december 31-ig ingyenes.

Felmérték az igényeket az alapítvány kapcsolódó vállalkozásai révén – a vállalkozások úgy tudják igazolni magukat, hogy az ADSL-jük, amit bekötésre szeretnének igényelni, egy vállalkozás nevén van. Ennyi a feltétele a szolgáltatásnak, az egyéni vállalkozótól a nagyvállalkozóig bárki igénybe veheti. Nem kérnek papírokat a cégnyilvántartást – hiszen azért utálják az emberek a kedvezményes ötleteket, mert rengeteg bürokrácia sejlik föl mögöttük. Itt semmi papírmunkára nincs szükség. Az előkészítést az alapítvány finanszírozta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.