Üzleti tippek

Ingyen internet és mikrohitel az induló kisvállalkozásoknak

admin

2004. 11. 25. 00:00

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által kínált program kialakításakor a leglényesebb cél az volt, hogy az igénylő vállalkozók – ez a „KKV-szektor”, tehát kis- és középvállalkozások illetve mikrovállalkozások – piaci árak alatt vehessék igénybe a szolgáltatásokat.

Az úgynevezett „csomagtartalom” legfőbb szempontja az, hogy különösebb előképzettség nélkül is az adott érdeklődő vállalkozó internetkapcsolat megrendelése révén, illetve portálkezelő, honlapkezelő rendszer révén megjelenhessen a világhálón. Minden komolyabb előképzettség nélkül.

Mit kell tennie egy vállalkozónak, ha fel akar kerülni a világhálóra – ez az egyik ajánlat. A másik hogy adott esetben ott elhelyezheti az önmagáról szóló reklámokat. Ehhez el kell látogatnia az érdeklődő vállalkozónak egy olyan online területre, ami a program céljából alakítottak ki, ez a www.mva.net.hu oldal, ahol minden információt megtalál a regisztrációtól a honlap elkészítéséig.

Itt a csomagtartalomban ő választhat, tehát választhatja ha intenetkapcsolatra van szüksége ezt is megrendelheti piaci ár alatt kedvezményesen, illetve a webportálkezelő, webhonlap készítésére van szüksége azt is megrendelheti. Mindkét csomag december 31-ig ingyenes.

Felmérték az igényeket az alapítvány kapcsolódó vállalkozásai révén – a vállalkozások úgy tudják igazolni magukat, hogy az ADSL-jük, amit bekötésre szeretnének igényelni, egy vállalkozás nevén van. Ennyi a feltétele a szolgáltatásnak, az egyéni vállalkozótól a nagyvállalkozóig bárki igénybe veheti. Nem kérnek papírokat a cégnyilvántartást – hiszen azért utálják az emberek a kedvezményes ötleteket, mert rengeteg bürokrácia sejlik föl mögöttük. Itt semmi papírmunkára nincs szükség. Az előkészítést az alapítvány finanszírozta.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.