Üzleti tippek

Megnyílt a Foodapest élelmiszeripari szakkiállítás

Az élelmiszer bizalmi kérdés – hangsúlyozta az agrárminiszter a Foodapest szakkiállítás keddi megnyitóján. Közép-Európa legnagyobb ilyen jellegű rendezvényére idén harminc ország több mint hétszáz kiállítója jött el.

A kiállításon a kísérő programok is azt szolgálják, hogy a látogatók, illetve a szakemberek tájékozottabbak legyenek a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területén adó szakmai kérdésekben. Ezekből a programokból csaknem kéttucat várja majd az érdeklődőket.

A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter az élelmiszerbiztonság kiemelt fontosságát hangsúlyozta a szakkiállítás megnyitóján. A tárcavezető utalt arra: Magyarországon jött létre az első élelmiszerbiztonsági hivatal a tíz újonnan csatlakozott ország közül. A miniszter úgy vélte, a csatlakozásig eltelt időszakban és az azt követő hónapokban a magyar élelmiszerbiztonság egy magasabb minőségi osztályba lépett. Ezt azzal is igazolta, hogy az utóbbi hónapokban kétszáz élelmiszeripari vállalkozás újította meg, illetve alakította ki minőségbiztosítási rendszerét. 

Nyitva tartás
2004. november 23-26., naponta 9.00-18.00 óráig, Minden nap szakmai nap kötelező regisztrációval. A kiállítást 14 éven aluliak nem látogathatják. Napi belépőjegy: 3000,- Ft, csoportos diákbelépő: 400 Ft/fő (csak november 26-án vásárolható, 10 fő feletti diákcsoportok számára).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik