Üzleti tippek

FN TOTÓ – részvételi feltételek

1. A FigyelőNet „FN TOTÓ” elnevezésű nyereményjátékában (továbbiakban Nyereményjátékban) minden regisztrált FigyelőNet-látogató részt vehet.

2. A résztvevők személyes adatait a FigyelőNet bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja ki. A résztvevők adataik megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a FigyelőNet azokat a Nyereményjáték és annak dokumentálása során díjmentesen felhasználja.

3. A Nyereményjátékban mindenki csak egyszer regisztrálhatja magát. Egynél több regisztráció a játékból való kizárást eredményezi. Azzal, hogy a regisztráció megtörtént, a felhasználó beleegyezik abba, hogy saját felhasználói nevével nem enged mást a játékba bejelentkezni.


4. A nyerteseket minden nyeremény esetében sorsolással választjuk ki. A nyerteseket a regisztráció során általuk megadott e-mail címen értesítjük. Amennyiben a nyertese az értesítést követő 10 munkanapon belül nem jelentkezik, az ajándékot ismételten kisorsoljuk.  


5. A sorsoláson való részvétel feltételei: a szükséges személyes adatok megadása (felhasználó név, e-mail cím) és
a. Napi nyereményeknél: az adott napi kvíz kérdésre adott helyes válasz
b. Fődíjaknál (3db 2 személyes utazás): a 13+1 Totó kérdésből legalább 10-re adott helyes válasz. Amennyiben egyetlen 10 találatos szelvény sem lesz, akkor a kevesebb találatszámú (először kilenc, majd nyolc stb.) szelvények gazdái között sorsoljuk ki a nyereményeket.


6. A FigyelőNet szerkesztőségének kizárólagos joga, hogy mikor zárja le az egyes kérdéseket. Ugyancsak a FigyelőNet kizárólagos joga, hogy meghatározza az adott kérdésekhez kapcsolódó válaszokat, illetve a megtippelendő események kimenetelét, eredményét. A FigyelőNet döntése végleges, ellene fellebbezési lehetőség, jogorvoslat nincs.

8. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

9. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Kiadói Rt. és a Best Reisen alkalmazottai és azok hozzátartozói.

A játékosok a játékban való részvétellel a fent leírt szabályokat elfogadják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik