Üzleti tippek

Sikeres felkészülés a 2005. évi adó, járulék-, és számviteli változásokra

Készüljön fel sikeresen a jövő évi adó, számviteli törvényekben tervezett változásokra! Ismerje meg a számviteli változásokat! Ismerje meg az adózás rendjének új szabályait!


Konferencia dátuma:

2004. november 23. kedd
Konferencia ára:
14.000 Ft + 25% ÁFA
Jelentkezési határidő:
2004. november 22. 12 óra
A részvétel lemondását írásban a rendezvény előtt 5 napig fogadjuk el.
A részvételi díj tartalmazza a dokumentáció, az étkezések, kávé és üdítő költségeit.
Konferencia helyszíne:
Hotel Mercure Buda, Mátyás terem
Cím: 1013 Budapest,
Krisztina krt. 41-43.

Jelentkezési lap >>

9.00 Regisztráció
9.20 Bevezető
9.30 Spóroljon az adóval!

Új adókedvezményeket vezetnek be a kis- és középvállalkozások számára, változnak bizonyos adóalap-csökkentő és növelő jogcímek a társasági adóban, uniós harmonizációs kötelezettségeink miatt újra módosítani kell néhány szabályt az általános forgalmi adóban, ismét változnak a természetbeni juttatásokra vonatkozó szabályok, s a munkáltató kötelezettségei is – rengeteg módosítás 2005-ben is. Sok adót megspórolhatnak azok a vállalkozások, amelyek az ismert adótörvény javaslatok függvényében bizonyos intézkedéseket még idén megtesznek, másokat viszont jövőre halasztanak.

10.50 kérdések
11.10 Szünet
11.40 Készüljön fel a számviteli változásokra!

Jogharmonizációs kötelezettségeink, valamint a nemzetközi szabályrendszerhez való közelítés miatt számos helyen módosulnak januártól a számviteli előírások. E mellett egyéb pontosító, kiegészítő módosítások is lesznek. Ennek keretében változnak – többek között – a követelések csoportosítására, a készletek bekerülési értékének csoportosítására, az értékesítés nettó árbevételét csökkentő tételekre, a támogatások, végleges pénzeszköz-átadások különféle jogcímeinek elkülönítésére, a kiegészítő mellékletben szereplő adatok, információk bővítésére, s a bizonylat tartalmára vonatkozó szabályok is. Készüljön fel minél hamarabb a módosításokra!

12.40 kérdések
13.00 Adózás rendje

Az adóbeszedés hatékonyságának növelését is célozzák az adózás rendjében jövőre bevezetendő új szabályok. Az első 10.000 legnagyobb adózó számára kötelezővé teszik az elektronikus bevallást, a többi adózó pedig választhat, hogy él-e ezzel a lehetőséggel. Ismerje meg a részleteket minél hamarabb!

13.40 kérdések
14.00 Szeminárium zárás

A hotel megközelítése:
A hotel felszíni parkolójában korlátozott számban ingyenes parkolás lehetséges. Bejárat a szálloda mögött, a Kosciuszko Tádé utca felől.


Sikeres felkészülés a 2005. évi adó, járulék-, és számviteli változásokra 2













Jelentkezési lap >>

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik