Üzleti tippek

Mondja el gondjait – kötetlen beszélgetés vállalkozóknak

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. kerületi Tagcsoportja és a XVII. kerületi Önkormányzat Vállalkozásfejlesztési Tanácsnoka 2004. november 04.-én ( csütörtök ) 17 órakor a 1173 Bp. Csabai út 20. sz. alatti Házasságkötő termében svédasztalos kötetlen vállalkozói beszélgetést rendez “Mondja el gondjait és működjünk együtt” címmel.

A rendezvényre a XVII. kerület saját vállalkozásáért felelősséget érző kamarai és nem kamarai tag vállalkozóit várják, hogy elmondhassák egymásnak gondjaikat, tapasztalataikat és kérdéseiket.

A napirendek után pedig lehetőség lesz, hogy kéréseiket eljuttassák a jelenlévő újonnan megválasztott kamatai tagcsoport elnöksége, valamint a rendezvényen résztvevő további tájékoztatást nyújtók felé.

A rendezvényt megnyitja a BKIK újonnan megválasztott elnöke : Petykó Zoltán és alelnöke: Szatmáry Kristóf

Napirend:

Dr. Hoffmann Attila polgármester a XVII. kerület 2005. évi fejlesztési terveiről, lehetőségeiről és közérdekű kérdésekről ad tájékoztatást.
Dr. Babay Gyöngyi kerületi ÁNTSZ főorvos asszony ad tájékoztatást az EU csatlakozással kapcsolatos vállalkozókat érintő aktuális gondokról és lehetőségekről.

Szabó Ottó a BKIK Széchenyi Kártya irodavezetője nyújt tájékoztatást a

Széchenyi Kártya igénylésével kapcsolatban, majd a napirendi pontok után lehetőség lesz a személyes, részletesebb érdeklődésre is.

A kerületben működő 5 Bank 5-5 perces bemutatkozása, majd ezt követően személyes tájékozódási lehetőség a számukra kihelyezett információs asztaloknál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik