Üzleti tippek

A Széchenyi Vállalkozásfejlesztési program eredményei

A gazdasági tárca tavaly a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Programban 5 287 pályázatot fogadott be, és ezekből 4 851 nyert el vissza nem térítendő támogatást 12,1 milliárd forint értékben

A gazdasági tárca tavaly a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Programban 5 287 pályázatot fogadott be, és ezekből 4 851 nyert el vissza nem térítendő támogatást 12,1 milliárd forint értékben – derül ki a minisztérium összesítéséből. A nyertes pályázók a támogatással 34,7 milliárd forint összköltségű beruházás megvalósítását vállalták.

A GKM tavaly 2003-ban a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Programban 12 pályázatot írt ki a kis- és középvállalkozások részére, idén a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) keretében az unió strukturális alapjainak társfinanszírozásával ötöt.

Hazai forrásból az idén három felhívást hirdettek meg, ezek a háziorvosi működtetési jog megvásárlását vagy az egészségügyi közszolgáltatást segítő kamattámogatás igénybevételét, az interneten való megjelenést és a hazai roma mikro-, kis- és középvállalkozások piaci esélyeit javító fejlesztések és beruházások megvalósulását segítették elő.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik