Üzleti tippek

120 millió forint az egyszázalékos kampányokra

admin

2004. 09. 29. 00:00

A tervezettnél 840,4 millió forinttal többet oszthatnak szét a Nemzeti Civil Alapprogram regionális és szakmai kollégiumai. A növekményből 120 millió forintot az szja egy százalékokért folyó kampányra fordíthatnak a kollégiumok.

Felosztotta a tervezett 5,49 milliárd forint feletti összeget a szakmai és regionális kollégiumok között szeptember 20-21-i ülésén a Nemzeti Civil Alapprogram Tanácsa. A kollégiumok további 840,4 millió forintra írhatnak ki további pályázatokat az általuk meghatározott körben és témában. A tanács ebből 120 millió forintot elkülönítve osztott szét a kollégiumok között, melyet az egy százalékos kampányra használhatnak fel.

A 120 millió forintból 10-10 millió forintot kapnak a régiók, a maradékból pedig az alábbi elosztás szerint részesülnek a szervek: országos szervezetek kollégiuma: 14,4 százalék; közép-magyarországi régió kollégiuma: 11,5 százalék; többi régió kollégiumai egyenként: 9,6 százalék; fejlesztési kollégium: 6,5 százalék; együttműködési kollégium: 4 százalék; nemzetközi kollégium: 6 százalék.

A kollégiumok többsége nem használta fel a rendelkezésre álló teljes összeget. A maradvány aránya néhány esetben meghaladta a 10 százalékot, az egyik kollégium a teljes összeg egyharmadát nem használta fel. A fennmaradt összegre a többletforrással együtt jelennek majd meg a pályázati kiírások. Az adatok szerint a kollégiumok inkább több szervezetet támogattak viszonylag alacsony összeggel.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.