Üzleti tippek

Az év belsőépítésze – várják a pályamunkákat

Az idén november 30-ig várják a kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékkel rendelkező belsőépítészeti munkákról szóló felterjesztéseket “Az év belsőépítésze” díjra – közölte a díj alapítója, a LAKI Épületszobrász Rt. csütörtökön az MTI-vel.

A társaság közleménye szerint a díjat februárban adják át, immár hetedik alkalommal. A fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő Laki Rt. az idei évtől egymillió forintra emelte a legjobb belsőépítésznek járó pénzdíjat. A díjra valamennyi okleveles belsőépítész pályázhat, de várják a civilek jelölését is akik olyan munkát javasolhatnak a díjra, amely az idén készült el.

A jelölések alapján a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata – a díj adományozója – kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására. A díj alapításának első évében, 1998-ban Göde András okleveles belsőépítész, egy évvel később Gergely László okleveles belsőépítész és Szenes István Ybl-díjas okleveles belsőépítész kapta a díjat. Pataky Dóra okleveles belsőépítész 2000-ben, Hefkó Mihály, Jakab Csaba 2001-ben vehette át a itüntetést. Tavalyelőtt Csavarga Rózsa, tavaly pedig Somogyi Pál és Makk Attila lett az év építésze

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik