Üzleti tippek

Az EU-pénzek pénzügyi ellenőrzése

admin
admin

2004. 09. 07. 00:00

A Nemzetközi Bankárképző Rt.-ben kedden mintegy 200 szakember vehette kezébe azt az elismerő oklevelet, amely igazolja, hogy képesítést szerzett az Európai Unió strukturális és kohéziós alapjaiból Magyarországra érkező pénzek befogadásának, felhasználásának ellenőrzésére.

Az oklevélátadó ünnepség előtt tartott tájékoztatón Weidlich Edit miniszteri biztos elmondta: az Európai Unióban nagy hangsúlyt helyeznek az alapokból az egyes országoknak juttatott közösségi források felhasználásának ellenőrzésére. Ha Magyarország is zökkenőmentesen akar bekapcsolódni a strukturális és kohéziós alapok pénzeinek fogadásába, akkor a jövőben egyre nagyobb szükség lesz olyan szakemberekre, akik a pénzügyi lebonyolítás és ellenőrzés folyamatát az unió elvárásai szerint is teljesíteni tudják.

A Pénzügyminisztérium összegzése alapján Magyarország arra számít, hogy a 2007-2013-as EU-s költségvetési időszakban a 2007. évi 803,6 milliárd forintról a Magyarországnak évente juttatott támogatások 2013-ra megközelítik az 1000 milliárd forintot.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.