Üzleti tippek

Magyar-Kínai Üzleti Fórum – magyar expotrőröket keresnek

A kínai államelnök közelmúltbeli magyarországi látogatását követően, a magyar kormány meghívására a Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztériumának miniszterhelyettese vezetésével szeptember 14-17. között gazdasági-kereskedelmi küldöttség érkezik Magyarországra.

A kínai kormánydelegációt 56 fős üzletember-delegáció kíséri, mely konkrét magyar export-termékek, együttműködés és befektetések iránt érdeklődik.

A Külügyminisztérium, valamint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium felkérésére a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Közhasznú Társaság (ITDH) szervezi az üzleti találkozót, ahol a két ország gazdasági vezetőinek találkozása mellett sor kerül konkrét üzleti tárgyalásokra.

Ennek ad helyet a Magyar-Kínai Üzleti Fórum, amelyet szeptember 15-én 10.30 órakor tartunk a Helia Hotelben. A jelentkezést követően részletes programot küldünk.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, a tárgyalásokhoz tolmácsokat biztosítanak.

Jelentkezési határidő: szeptember 9.

További információval Baráth Tímea, telefon: (1) 472-8118, e-mail: barath@itd.hu és Kozlovszky Zoltán, telefon: (1) 473-8229, e-mail: kozlovszky@itd.hu áll szíves rendelkezésükre. Jelentkezés: e-mailen vagy faxon: (1) 473-8225.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik